Productbeschrijving:
De BenQ GW2470 is een Full HD 24 inch monitor met een reactietijd van 4ms, waardoor hij geschikt is voor snel bewegende beelden. Dankzij de Flicker Free technologie en een verminderde hoeveelheid blauw licht raken je ogen minder snel vermoeid en geïrriteerd als je lang doorwerkt of een filmavond houdt.

Plus punten:
+
De monitor heeft een ingebouwd filter voor blauw licht wat je ogen in het donker beschermt tegen vermoeidheid en slaapproblemen.
+ Je hebt vanuit elke hoek perfect zicht dankzij het matte scherm, hierdoor wordt licht wat op de monitor valt niet gereflecteerd.
+ De monitor heeft een strak afgewerkt ontwerp in het scherm, en op het voetstuk.
+ Je kunt de monitor gebruiken met 2 HDMI ingangen en 1 VGA ingang. Ook beschikt de monitor over een audio-jack uitgang, waardoor je audio uit je computer kan verdelen over audiokanalen om bijvoorbeeld naar een mixer te sturen. Hierover meer in een andere video.
+ Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
+ De monitor beschikt over een zeer handig en overzichtelijk menu met knoppen die je zelf een functie kan geven. Bijvoorbeeld om snel van input te wisselen.

Min punten:
De monitor is met het voetstuk eraan niet in hoogte verstelbaar of roteerbaar.
Alle meegeleverde kabels zijn maar 1,5 meter, hierdoor is er een kans dat je extra moet bestellen als je de monitor aan een monitorbeugel hangt.

Gebruiksgemak
Vormgeving
Prijs/kwaliteit verhouding